🎓 Посвята в студенти


30 вересня коледж радо зустрів своїх нових студентів: відбулась урочиста Посвята в студенти.

Першокурсників привітав в.о. директора коледжу Назаров Олександр Юрійович. Завітали на свято й вельмишановні гості.

Ректор Національного університету “Запорізька політехніка” Грешта Віктор Леонідович висловив щирі сподівання, що навчання у коледжі стане для першокурсників першою сходинкою у професійному становленні й відкриє шлях для майбутніх високих здобутків на благо України.

Грамоту коледжу за активне соціальне партнерство вручив президент міжнародної організації YMCA Білий Юрій Степанович, а також запросив нових студентів активно долучатись до спільних молодіжних ініціатив.

Щирі побажання бути сильними, мудрими, єдиними у цей непростий час, стояти пліч о пліч у боротьбі за перемогу висловила психологиня-волонтерка Запорізького волонтерського центру “Солдатський привал” Людмила Миколаївна Вольтер.

А представники студентського самоврядування підготували музичне привітання для першокурсників й надали жартівливі “Поради від студради”.

Традиційно першокурсникам було вручено символічний ключ, який відкриває скриню професійних знань, заради яких і вступили до нас наші нові студенти.

Ми раді їх вітати у нашій великій дружній родині Запорізького електротехнічного фахового коледжу! Щасливого й вдалого шляху вам, першокурсники!

Перейти до вмісту