Тиждень спеціальності Електроніка «У ногу з часом – з технікою на ти»!

З 15 до 19 листопада 2021р. уже традиційно в коледжі пройшов тиждень ЦК спеціальності «Елекроніка». Як і в минулому році заходи відбулись дистанційно, однак всі бажаючі змогли долучитись до цікавих й різноманітних онлайн-локацій.

Студенти групи МЕТ 21 1/9 взяли участь у виховній розважальній грі «Зрозумій мене»; студенти всіх курсів цієї спеціальності стали учасниками конкурсу інтелектуальних розробок до тижня науки НУ «Запорізька політехніка» в секції «Інформаційні технології електронних засобів» (переможці Романченко О., Ачкасов В.); для студентів 1 та 2 курсів пройшов інтелектуальний марафон, в якому переможцем стала група МЕТ 20 1/9; відбувся цікавий майстер-клас, проведений переможцями автомоделювання «Кубок міст 2021», «Траса клубу КАД Дніпро» Норовим Олексієм (МЕТ 19 1/9) та Коваленком  Михайлом  (МЕТ 21 1/9) для першокурсників, студентів групи МЕТ 21 1/9; Удод  Владислав, студент групи МЕТ 19 1/9, для студентів усіх курсів спеціальності «Електроніка» провів онлайн-презентацію приладу, створеного для участі в обласному конкурсі проєктів з робототехніки «Роботи на службі ЗСУ».

Тиждень, як завжди, видався насиченим. Дякуємо викладачам-організаторам спеціальності «Електроніка» та студентам за феєрверк творчості та креативу!

Перейти до вмісту