У ЗЕФК пройшов тиждень іноземних мов зі смаком Різдва!

З 22 до 26 листопада у коледжі проходив тиждень іноземних мов. А тема була дуже святкова: «Різдвяні традиції в англомовних та німецькомовних країнах». Цілий тиждень студенти могли долучатись до різноманітних онлайн-локацій, демонструвати свою творчість, винахідливість, креативність й найголовніше – знання іноземних мов. А цікавинок було достатньо й для тих, хто вивчає англійську, й для тих, хто вивчає німецьку.  Конкурси різдвяних колядок, листівок, колажів, презентацій, вікторини з англійської та німецької мов, святкові різдвяні вітання…  Було багато учасників – студентів всіх спеціальностей коледжу. Були й переможці, яких ми щиро вітаємо!

Дякуємо викладачам циклової комісії іноземних мов за творчий підхід до проведення тижня. А ще ми дякуємо всім студентам, які протягом тижневого марафону долучились до  європейської культури, не забуваючи при цьому плекати й розвивати свою, адже #ЄвропаЦеМи!

Ще більше цікавої інформації на сторінці коледжу у фейсбуці. Завітайте на гостину, ми вас чекаємо: https://ru-ru.facebook.com/zetk1935