📡 Тиждень спеціальності 171 Електроніка

У період з 13 листопада по 17 листопада в ВСП “Запорізький електротехнічний фаховий коледж НУ “Запорізька політехніка” відбувся Тиждень циклової комісії спеціальності 171 Електроніка.

Тиждень розпочався з екскурсії до НУ “Запорізька політехніка”, де декан факультету інформаційної безпеки та електронних комунікацій Наталія Фурманова розповіла про спеціальності, за якими здійснюється підготовка на факультеті. Олексій Шевченко провів екскурсію в інжиніринговій школі “Ноосфера”. В лабораторії 3D-моделювання студенти дізнались про проєкт “Симфонія стихій” – моделювання середовища для демонстрації у планетарії. Також студенти взяли участь у різних майстер-класах.

У наступні дні також було багато цікавинок:

  • 14 листопада студенти групи МЕТ 23 1/9 та МЕТ 22 1/9 брали участь у брейн-ринзі “Моя професія – моє майбутнє”,
  • 15 листопада відбулась битва відеопроєктів «Розумні пристрої і роботи», в якій  взяло участь 12 учасників з груп МЕТ 22 1/9 та МЕТ 21 1/,
  • 16 листопада до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку пройшов інформаційний брифінг серед студентів третього курсу групи МЕТ 21 1/9.

Насичений тиждень  завершився 17 листопада майстер-класом «Знайомство з Proteus», який провів для студентів 1-3 курсів  студент 4 курсу Дмитро Король.

Тиждень пройшов захоплююче, на одному диханні. Дякуємо викладачам  спеціальності 171 Електроніка за творчість, креативність та вміння захоплювати, студентам за бажання працювати, зацікавленість, згуртованість та взаємоповагу,  самостійність і підтримку.

До нових вершин разом!!!