🇪🇺 Європейський шлях України: відважно до Єдиного Майбутнього


Другий рік поспіль Україна приєднується до країн Європейського Союзу у відзначенні Дня Європи, що символізує нашу невичерпну віру у спільне майбутнє. Сьогодні, у дні, коли стільки випробувань та викликів випало на долю нашої країни, ми підтверджуємо рішучість йти шляхом обʼєднання та спільного руху вперед.

Навіть у найтяжчі часи наша держава не відступила від свого європейського вибору. Наповнюючи слова діями, Україна продовжує глибоку інтеграцію в європейський простір, демонструючи відданість спільним цілям та цінностям.

Наші зусилля неодноразово підтверджуються: від прийняття реформ до запуску фундаментальних змін у судовій системі, від боротьби з корупцією до захисту прав національних спільнот – кожен крок наближає нас до стандартів Європейського Союзу.

Україна, довгі роки відділена від Європи, тепер повертається до європейської родини. Українці стають не лише прихильниками ідей і принципів європейського співтовариства та демократичних цінностей, а й активними захисниками миру та безпеки європейського континенту.

Перейти до вмісту