🇬🇧 International English Language Day у ЗЕФК


23 квітня світова спільнота відзначала Міжнародний день англійської мови. З цієї нагоди протягом тижня з 22 до 26 квітня студенти разом з викладачами ЦК іноземних мов брали участь у  різноманітних активностях під гаслом «Traveling around English-speaking countries».

Хлопці й дівчата стали учасниками олімпіади з англійської мови, взяли участь у науково-практичній конференції «International English Language Day» та флешмобі «A picture of yourself with a flag of any English Speaking Country», долучились до вікторини «International English Language Day Quiz».

Цікаві роботи були представлені студентами для конкурсу відеоподкастів  «English speaking countries marathon». А ще під час «Meeting of the creative and talented» співали, читали вірші, вели презентаційні битви. Активностей під час онлайн-зустрічей для всіх було дуже багато і кожен студент, від 1 до 4 курсу, зміг знайти для себе те, що привернуло його увагу.

Тож тиждень добіг кінця, переможців й найбільш активних учасників визначено! А ми дякуємо викладачам і студентам за інтелектуальний рух, взаємодію й підтримку!

Перейти до вмісту