👏 Оголошено переможців VI Всеукраїнського конкурсу есе “Мій Шевченко”

9 березня Україна відзначила 210 річницю від дня народження Тараса Шевченка. Саме в цей день було підбито підсумки й оголошено переможців VІ Всеукраїнського конкурсу есе “Мій Шевченко”. Він був започаткований у 2018 році громадською організацією “Інноваційні обрії України” й проходить за підтримки “Інституту модернізації змісту освіти”. Щорічно поважне й компетентне журі, що складається з відомих науковців та викладачів, визначає найкращі творчі роботи учнів та студентів з усіх куточків України. Здобувачі освіти ВСП ” Запорізький електротехнічний фаховий коледж Національного університету “Запорізька політехніка” уже традиційно долучились до конкурсу, представивши на розгляд свої роботи. Ми щиро радіємо, що цьогоріч троє наших студентів серед переможців. Вони вибороли друге та два третіх місця.

Диплом "Мій Шевченко" Деха МикитаДиплом "Мій Шевченко" Белькова Єлизавета

Дипломом 2 ступеня нагороджено Деху Микиту (РПЗ 23 2/9), дипломами 3 ступеня – Белькову Єлизавету (МЕТ 22 1/9)та Бірюкова Дениса (ЕПП 21 2/9).

Диплом "Мій Шевченко" Ульяненко ІлонаДиплом "Мій Шевченко" Верба Тетяна

Вітаємо студентів і дякуємо викладачам ЦК українознавства та філології Ульяненко Ілоні Сергіївні та Вербі Тетяні Юріївні, науковим керівникам, за супровід й підтримку вихованців на шляху до перемоги. Бажаємо всім і в подальшому успіхів у нових науково-творчих перегонах!