⚡ Тиждень ЦК 141 ЕЕЕ: електрична енергія на часі!

З 1 квітня 2024 року в коледжі розпочався Тиждень ЦК 141 ЕЕЕ, присвячений освітньо-професійній програмі “Електричні машини, електричні та електронні апарати”. Він був насичений активностями й цікавими зустрічами.

Студенти III – IV курсів разом із завідувачем відділення Колпаковою О.А. відвідали Національний університет “Запорізька політехніка”, де поспілкувалися з представниками кафедр «Електричні машини», «Електричні та електронні апарати» та визначилися зі своїми навчальними пріоритетами.

У середу, 3 квітня, під керівництвом досвідчених викладачів Сергієнко В.С. та Коваля В.П., студенти груп ЕМА 21 1-2/9 презентували свої курсові проєкти в онлайн форматі. Це була можливість для них не лише продемонструвати свої розробки, а й здобути безцінний досвід.

Змагання між групами продовжилася в четвер, коли студенти брали участь у брейн-рингу “Традиційні джерела енергії». Хлопці й дівчата ІІ курсу спеціальності продемонстрували свої знання щодо класифікації, використання, переваг та недоліків різних джерел енергії. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда групи ЕМА 22 1/9 «Хвиля» на чолі з капітаном – Сечиною Сніжаною.

Ще одним заходом цього тижня стала година спілкування “Електрика в житті людини”, де студенти групи ЕМА 22 1/9 активно обговорювали актуальні питання використання електроенергії та правила її ефективного використання.

Насамкінець, учасники гри-квесту “Подати енергію” продемонстрували свою кмітливість та креативність, рятуючи місто Струм. Найкращими виявилися Григорій Прошкін, Іван Вяльцев та Андрій Кліщевський.

Тиждень активностей у країні Електрика успішно завершився, завдяки активній участі студентів та творчій роботі викладачів.