🎓 Вручення дипломів 2023

29 червня у Запорізькому електротехнічному фаховому коледжі відбулось вручення дипломів. Коледж завжди славився своїми талановитими студентами та високими стандартами навчання. Щороку студенти підтверджують свої знання та досягнення, вступаючи до закладів вищої освіти, молодих фахівців радо зустрічають на підприємствах міста.

фото вручення дипломів 2023

У цьому році церемонія вручення дипломів була особливою, оскільки продовжується повномасштабна війна з рф. Коледж зробив усе, щоб провести урочистості наживо. Майже 260 студентів отримали дипломи, з них 41 – з відзнакою. Багато гостей були присутні на заході, включаючи викладачів, батьків та друзів випускників. Усі присутні з нетерпінням чекали на цей особливий момент, коли молоді люди отримають свої дипломи та підтвердять готовність до подальшого навчання й професійного життя. Ректор Національного університету «Запорізька політехніка» Віктор Грешта та директор Олександр Назаров особисто привітали кожного випускника та вручили їм дипломи. У своїх промовах ректор та директор підкреслили важливість отриманих знань та навичок, які студенти здобули протягом свого навчання. Вони також висловили свою впевненість у тому, що студенти будуть з честю нести звання випускника Запорізького електротехнічного фахового коледжу. А першокурсники подарували для всіх прекрасні творчі номери.

фото вручення дипломів 2023 фото вручення дипломів 2023
фото вручення дипломів 2023 фото вручення дипломів 2023
фото вручення дипломів 2023

Ми вітаємо випускників із завершенням серйозного освітнього етапу й бажаємо для них щасливої життєвої дороги, нових успіхів та професійних досягнень!

Перейти до вмісту