📌 Запорізький електротехнічний фаховий коледж взяв участь у профорієнтаційних зустрічах для майбутніх студентів

учасники профорієнтаційної зустрічі для коледжів Запорізької політехніки

З 22 січня по 26 січня 2024 року п’ять відокремлених структурних підрозділів Національного університету «Запорізька політехніка», серед яких і Запорізький електротехнічний фаховий коледж, взяли участь у профорієнтаційних зустрічах, які були організовані Запорізькою політехнікою за підтримки Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та Територіальних відділів освіти Запоріжжя.

До заходу долучились понад 1000 учасників, дев’ятикласників зі своїми батьками, які отримали важливу інформацію про різноманітність спеціальностей та освітні програми, що пропонують коледжі. Зустрічі стали чудовою нагодою для майбутніх вступників отримати відповіді на свої запитання, дізнатися про цікаве студентське життя. Протягом п’ятиденного марафону наш коледж представляла відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Овчіннікова.

Висловлюємо щиру подяку всім за активну участь та цікаві запитання! Коледж завжди відкритий для співпраці та готовий допомогти кожному учневі знайти свій шлях у світі професійної освіти. Бажаємо всім майбутнім вступникам успіхів у виборі свого шляху та чекаємо на вас у коледжі на Миру!