Тиждень спеціалізації «Електроустаткування підприємств та цивільних споруд»

З 29 листопада до 3 грудня 2021 року у коледжі проходив тиждень ЦК спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка спеціалізації «Електроустаткування підприємств та цивільних споруд». Участь брали студенти 1- 4 курсів спеціальності, класні керівники груп та викладачі спеціальних дисциплін циклової комісії. А цікавих завдань та конкурсів було чимало.

29 листопада серед студентів 1- 4 курсів пройшов конкурс стіннівок, присвячених спеціальності.  Для студентів другого курсу груп  ЕПП 20 1-2/9 було запропоновано розгадати кросворд «Магнітна матерія в електротехніці».

З 29 листопада протягом 3 днів  для студентів 4 курсу гр. ЕПП 18 1-2/9 проходила вікторина на тему «Професія електрик». Боротьба була запеклою. Переможців нагороджено грамотами й цінними подарунками.

30 листопада  для студентів 2 курсу гр. ЕПП 20 1-2/9 пройшов конкурс презентацій на тему: «Альтернативні джерела електричної енергії». А студенти групи  ЕПП 19 2/9 під час відкритої виховної години, присвяченій Дню енергетика, продемонстрували цікаві презентації й доповіді.

1 грудня  серед студентів 3 курсу груп ЕПП 19 1-2/9 пройшла  інтелектуальна онлайн-гра «Що? Де? Коли?» з предмета «ТОЕ», в якій студенти продемонстрували неабиякі знання й креативність у розв’язанні питань, а також вміння працювати в команді.

За існуючою традицією електротехнічного відділення та завдяки підтримці Програми малих грантів в Україні у ВСП «ЗЕФК НУ «Запорізька політехніка» 2 грудня відбулася науково-практична конференція на тему «Використання вторинних енергетичних ресурсів для вирішення екологічних проблем», в якій взяли участь студенти й викладачі коледжу, а також експерт Програми малих грантів Глобального екологічного фонду Володимир Ширяєв.

03 грудня тиждень завершився  переглядом відеофільмів з предмета «Електробезпека» на тему: «Засоби захисту в електроустановках» та «Наряд-допуск на технічне обслуговування електричного двигуна потужністю 6кВ».

Швидко пролетіли п’ять  днів, які видались насиченими й цікавими. Ми ще раз впевнились, що зі стін коледжу вийдуть справжні спеціалісти.  Дякуємо всім студентам за активну участь, а викладачам за підготовку й проведення тижня ЦК!