ЗЕФК проти булінгу та домашнього насильства!

Щорічно 4 травня у світі відзначають Міжнародний день протидії булінгу. Булінг – це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї особи або групи осіб  по відношенню до іншої особи, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом. Причин — безліч, а жертвою може стати кожен, хто не вписався у рамки того чи іншого колективу.

Щоб убезпечити себе й інших від булінгу та його наслідків, розуміти не тільки свої права, а й обов’язки, протягом травня 2021 року в коледжі проходив ряд заходів: зустрічі з психологом, виховні години, бесіди, тренінги. Відкриту виховну годину провела група МЕТ 19 1/9 на чолі з класним керівником Івасиною О.В.

А ще за ініціативи Управління по роботі з молоддю та сім’єю  департаменту спорту сім’ї  та молоді Запорізької міської ради  18 травня до коледжу завітали психолог, представники національної поліції та юристи для проведення тренінгу щодо попередження булінгу та домашнього насильства. Ми сподіваємось, що у нашому закладі ви відчуваєте себе захищеними! У разі ж, якщо ви потрапили  в ситуацію булінгу чи домашнього насильства, НЕ МОВЧІТЬ!