💡 Студент коледжу серед переможців конкурсу «STARTUP із Запорізькою політехнікою»!

Урочистий фінал конкурсу бізнес-ідей «STARTUP із Запорізькою політехнікою» приніс багато вражень та нагород.

Робота над проєктами розпочалась у лютому. Зареєстровані учасники пройшли спеціальне навчання від Запорізької політехніки. Воно було спрямовано на покращення навичок організації, просування та презентацій бізнес-ідей і складалось з 5 відкритих вебінарів, які було організовано за підтримки Державної організації «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій». Учасники отримали сертифікати після завершення навчального курсу.

З 21 бізнес-ідеї відбіркова комісія обрала 10 найкращих. У фіналі презентації учасників оцінювали представники організацій і підприємств: Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, Запорізька обласна федерація роботодавців, ПАТ «Запоріжсталь», АТ «Мотор Січ», ДП «Івченко-Прогрес», АТ «Креді Агріколь Банк», Запорізький кластер «Інжиніринг — Автоматизація — Машинобудування», ТОВ «АЛД Інжиніринг та будівництво».

👏 Вітаємо Семена Мельника (КТМ 21 1/9), його команда «ProEco» посіла заслужене третє місце з бізнес-ідеєю «Мобільний ECO-додаток»!

Цей конкурс став не лише випробуванням ідеї, але й можливістю здобути цінний досвід та підтримку від наставників та партнерів. Сподіваємося, що ця відзнака відкриє нові можливості для реалізації проєкту та принесе користь суспільству!