Свято першого дзвоника

Запорізький електротехнічний фаховий коледж розпочав новий надскладний навчальний рік з традиційної зустрічі з першокурсниками. 31 серпня відбулася Посвята в студенти. Хоча зібратись повним складом студентів нового набору й не вдалось, свято відбулось!

На гостину завітав ректор Національного університету «Запорізька політехніка» Віктор Леонідович Грешта, який звернувся до першокурсників з вітальним словом. Він побажав успіхів у навчанні, зазначив, що Запорізький електротехнічний – це якісна освіта, професійні педагоги й великі перспективи у майбутньому, в тому числі разом із Запорізькою політехнікою. Звернувся зі словами привітання до нових студентів директор коледжу Назаров Олександр Юрійович. Отримали першокурсники й поради від студради. А найголовнішою подією свята став перший дзвінок, який для першокурсників дав колишній студент нашого коледжу, а нині заступник директора Пачколін Юрій Ефтович.

Ми раді прийняти в нашу коледжну родину нових студентів й сподіваємось, що, не дивлячись на такий складний час, ми разом все подолаємо, ми зможемо й обов’язково переможемо!