🤖 Студенти спеціальності 171 Електроніка відвідали НУ «Запорізька політехніка»

13 листопада студенти та викладачі циклової комісії спеціальності 171 Електроніка нашого коледжу завітали до НУ “Запорізька політехніка”.

Декан факультету інформаційної безпеки та електронних комунікацій Наталія Фурманова розповіла про спеціальності, за якими здійснюється підготовка на факультеті. Олексій Шевченко провів екскурсію в інжиніринговій школі “Ноосфера”. В лабораторії 3Д-моделювання студенти дізнались про проєкт “Симфонія стихій” – моделювання середовища для демонстрації у планетарії.

Студенти із зацікавленістю взяли участь у різних майстер-класах. Старший викладач кафедри радіотехніки та телекомунікацій Гаррі Мороз та доцент кафедри інформаційної безпеки та наноелектроніки Роман Корольков розповіли про управління дронами та засоби радіоелектронної боротьби.

Студенти кафедри інформаційних технологій електронних засобів провели майстер-класи “Програмування Arduino в TinkerCAD” та “Моделювання у системі Blender”.

Зустріч з викладачами та студентами Запорізької політехніки була захоплюючою. Дякуємо за гостину! А наші студенти ще раз впевнились, що здобувати новий рівень освіти вони будуть саме в НУ «Запорізька політехніка»!