🏆 Талановиті студенти коледжу – переможці у Всеукраїнському конкурсі «Думи мої, думи мої»

З 12.02 до 19.04 освітній портал Алаба, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал»ТМ проводив І Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості, присвячений пам’яті Тараса Шевченка “Думи мої, думи мої”.

Основна мета конкурсу – сприяння творчому розвиткові молоді навіть у такі буремні часи, а також заохочення юних митців пам’ятати та поважати українську творчу спадщину.  Тема робіт була вільна. Роботи оцінювалися за номінаціями: малюнок, декоративно-прикладне мистецтво, авторська фотографія,  сучасне мистецтво, художній твір, читання вірша.

За результатами конкурсу серед категорії ПТО/ЗВО дипломами переможців нагороджено студентів гр. РПЗ 21 2/9 Андрющенко Ельвіру та ЮсюкАнжеліку, студентів гр.РПЗ 22 2/9 КочетковаАндрія та Ліпчанського Олександра. Підготовку й супровід учасників забезпечила викладач ЦК українознавства і філології Ульяненко І.С.

Вітаємо студентів з перемогою, а викладачеві дякуємо за творчий неспокій та невтомність на шляху розвитку талановитої молоді нашого коледжу!