🎭 Травень театральний

Студенти в театрі ім.Магара

Навколо так багато людей, які, не зважаючи на війну, намагаються налагодити життя у своєму місті: і пекарі, і вчителі, і артисти, і слюсарі… – представники різних професій.

Студентство не перестало мріяти про майбутнє, про весну, про кохання. Підтримуючи наших артистів театру ім. Магара, студенти груп МЕТ 21 1/9, ЕМА 221/9, РПЗ 22 1/9 відвідали театралізований концерт “Я кохаю…”, в якому переплелися історії життя й кохання декількох людей. У кожного – своя доля, свої радощі та печалі, але поєднує це все любов. Романтичне кохання юних, палка любов молодих, сильне почуття, випробуване часом. Кожен побачить і впізнає себе! Глядачі отримали справжнє задоволення, бо опинилися у самому центрі Франції – Парижі.

Театралізований концерт "Я кохаю..."

Відомі композиції звучали французькою та українською. Ми так мало зараз бачимося офлайн, тож отримали задоволення не тільки від концерту, а й від теплого, щирого спілкування. Приємно, що до нас приєдналися мами деяких студентів, бо наші мами заклопотані буденними справами, і чудово, коли дорослий син запрошує маму до театру, а шалений вир почуттів на сцені повертає до щасливих моментів юності, кохання, щастя.

Залишаючись у прифронтовому Запоріжжі, важко забути про війну, але горда тим, що нас, викладачів та студентів, вона не зламала, не забрала основне – людяність та здатність співпереживати, а ще – бути закоханими у життя!

Викладач зарубіжної літератури Верба Тетяна Юріївна