ВИСТОЯЛИ – ПЕРЕМОЖЕМО!

24 лютого 2022 року. Це день, коли для всіх українців життя поділилось на ДО і ПІСЛЯ. Саме в цей день рф розпочала повномасштабну війну проти України.

Сьогодні 24 лютого 2023 року. Уже 365 днів триває наше протистояння російській агресії – банді терористів, що воює з мирним населенням та цивільною інфраструктурою. У цей день студенти всіх груп коледжу разом зі своїми класними керівниками на годинах спілкування говорили про те, що таке рашизм в дії; згадали основні етапи повномасштабного вторгнення рф в Україну: битву за Київ, бої за Ірпінь, Ворзель, Бучу, Гостомель, Маріуполь, бойові дії на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, операції по звільненню Херсонської та Харківської областей; говорили про те, як тримаються міста й села рідної Запорізької області; переглянули відео акцій в підтримку України, що пройшли в Парижі, Талліні, Алматі, Нью-Йорку, Белграді, Копенгагені, Ліверпулі, Лондоні, Токіо, Сіднеї, Брюсселі; організували символічний флешмоб «СТОП ВІЙНА».

За цей рік наші викладачі й студенти долучились до волонтерських акцій «Оберіг для Героя», «Окопні свічки для ЗСУ», допомагали в хабах для внутрішньо переміщених осіб, розвантажували гуманітарну допомогу, готували приміщення «Громадський центр для ВПО», волонтерили разом з Фондом підтримки кінологів «К-9 допомога кінологам», який був створений у перші дні війни на базі ГО «Запорізького клубу собаківництва «Товариства сприяння обороні України», сдавали кров для воїнів ЗСУ.

А ще у жовтні 2022 року руйнувань зазнав і наш коледж. Тож викладачі та студенти долучились до усунення наслідків ворожого підлого ракетного удару.

Це був рік справжніх випробувань. Але це був і рік єднання, підтримки, міці й витримки для всіх нас!

МИ ВИСТОЯЛИ Й ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!