🇺🇦 До Дня захисників та захисниць України


1 жовтня у непростий час Україна відзначила День українського козацтва та День захисників та захисниць. Протягом тижня студенти мали змогу долучитись до цікавих заходів та взяти участь у військово-спортивних змаганнях.

Саме 1 жовтня хлопці та дівчата старших курсів на запрошення студентського самоврядування та профспілки студентів Запорізької політехніки взяли участь у зустрічі в молодіжному хабі «FREETIME» із ветераном війни та співробітником ПАТ «Запоріжсталь» Русланом Сутковим, який розповів про свій бойовий досвід та надав важливі практичні рекомендації з тактичної медицини.

Інша група студентів-активістів коледжу у цей день відвідала Обласний центр патріотичного виховання молоді, де також відбулась зустріч з військовослужбовцями та волонтерами, на якій була присутня й наш друг психологиня-волонтерка Запорізького волонтерського центру “Солдатський привал” Людмила Вольтер. Студенти мали змогу поставити запитання й привітати наших захисників зі святом.

3-го жовтня в коледжі відбулись військово-спортивні змагання до Дня захисників та захисниць України. У них мали змогу взяти участь студенти першого курсу всіх відділень. Ця зустріч дала змогу молоді виявити спритність, влучність та силу, а ще – ближче познайомитись один з одним та з викладачами. А найкращими стали

Стрільба
1 місце – Корогод К.Г., ДЗ 24 1/9
2 місце – Місюра Д.М., МЕТ 24 1/9
3 місце – Питак Д.Є., РПЗ 24 1/9

Штрафні кидки
1 місце – Волошин І.А., РПЗ 24 2/4
2 місце – Корніяшик Ю.Ю., МЕТ 24 1/9
3 місце – Гонтаренко А.А., РПЗ 24 1/9

Метання ножів
1 місце – Кульпін Н.М., КТМ 24 1/9
2 місце – Полуда А.С., ЕП 24 1/9
3 місце – Федько В.О., РПЗ 24 2/9

Підтягування
1 місце – Ємельянов О.О., РПЗ 24 1/9
2 місце – Бурцев Є.О., МЕТ 24 1/9
3 місце – Мартинов С.А., ЕМА 24 1/9

У загальному заліку 1 місце посіла група РПЗ 24 1/9. Вітаємо студентів з перемогами. А всіх вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

💚Збір на 3D-принтер: https://t.me/zefknuzp/575
⚡️Power Bank за донат: https://send.monobank.ua/jar/5DbrAJFaXy

Перейти до вмісту