💪 Конкурс “МОТИВАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ 2.0”. Студенти електротехнічного – мотивовані й нескорені!


У межах соціального проєкту для студентів “Scholarship в Україні” стартував новий конкурс для здобувачів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти під гаслом «Мотивація нескорених 2.0».

🌟 Мета конкурсу – підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні у період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.



🤝 У сучасних умовах цей конкурс є, як ніколи, актуальним, щоб українські студенти відчули підтримку у непростий час та не втратили надію у гідне майбутнє.

Тема конкурсу: “Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів”

🔗 Більш детальна інформація на сторінці конкурсуhttps://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html

🔗 Детальні умови – на офіційному сайті проєкту https://scholarship.in.ua/

👩‍🎓👨‍🎓 Студенти ВСП «Запорізький електротехнічний фаховий коледж Національного університету «Запорізька політехніка» долучаються до участі у конкурсі.

До Вашої уваги візитівки нашого закладу освіти, підготовлені студентами коледжу в рамках конкурсу «Мотивація нескорених 2.0».

💪 І хоча ми знаходимось близько до лінії фронту, змушені навчатись дистанційно, а наш заклад освіти постраждав від ворожого підступного удару, але студенти Запорізького електротехнічного фахового коледжу – мотивовані й нескорені!

🇺🇦 Все буде ЗЕФК! Все буде Україна!