📊🎨 Тиждень циклової комісії спеціальностей 051 Економіка і 022 Дизайн

Протягом 18-22 березня 2024 року в Відокремленому структурному підрозділі «Запорізький електротехнічний фаховий коледж Національного університету «Запорізька політехніка» традиційно проходив тиждень циклової комісії спеціальностей 051 Економіка і 022 Дизайн.

Яскравим початком тижня стала олімпіада з економіки серед студентів другого курсу спеціальності 051 Економіка (група ЕП 22 1/9).
І хоча 1 місце не виборов ніхто, найкращі результати показали: 2 місце – Мальянц Артур, Снітко Дар’я, Овчаренко Софія та Олексюк Ксенія; 3 місце – Христиченкова Вероніка.


Студенти третього і четвертого курсів спеціальності 022 Дизайн зустрілися з представниками факультету будівництва, архітектури та дизайну НУ «Запорізька політехніка».

Продовжився тиждень майстер-класом «Портрет м’яким матеріалом» (вугіллям) серед студентів груп ДЗ 21 1/9 та ДЗ 20 1/9 під керівництвом Бережного Ігоря Володимировича.

А студенти випускних груп спеціальності 051 Економіка зустрілися з завідувачем кафедри економіки і митної справи Соколовим Андрієм Васильовичем та викладачами Карпенко Андрієм Володимировичем і Лісніченко Маргаритою Олександрівною й отримали цікаву інформацію про подальше навчання в Запорізькій політехніці.

Ще одним цікавим заходом став інформаційний брифінг щодо обміну досвідом роботи над курсовим проєктом з дисципліни «Художнє проєктування». Студентка групи ДЗ 20 1/9 Єрмоленко Вікторія (керівник проєкту Мацюра В.Г.) поділилася зі студентами других та третіх курсів спеціальності 022 Дизайн своїми враженнями від роботи над курсовим проєктом на тему «Проєктування головних і другорядних носіїв (об’єктів ідентифікації) для магазину солодощів «DOFAMIN».

Наприкінці тижня відбувся «Брейн-ринг», в якому взяли участь студенти третього випускного курсу, а саме студенти груп ЕП 21 1/9 (Акімова Олександра, Іноземцева Милослава, Мартинова Ірина та Цесаренко Юлія) та ЕП 22 1/11 (Гайдабура Дмитро, Готовкіна Аліна, Палагнюк Євген та Терещук Вікторія). Були проведені конкурси «Питання-відповідь», «Ерудит», «Конкурс капітанів», студенти розгадували економічні ребуси та розв’язували задачі. Це було цікаво й дуже пізнавально як для учасників, вболівальників так і для викладачів. Переможцем стала команда групи ЕП 21 1/9.

Крім того протягом тижня всі охочі мали змогу долучитись до багатьох активностей: ознайомитись з творчістю наших студенів в рамках конкурсів рисунків-плакатів «Запоріжжя – це Україна» та проголосувати за роботу, яка найбільше сподобалась, взяти участь у щорічній Міжнародній освітній кампанії Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – відвідати лекторії, музей грошей НБУ, майстер-класи, конкурси, перевірити свій рівень фінансової грамотності та багато іншого

За результатами конкурсу рисунків-плакатів “Запоріжжя це Україна” найкращими роботами стали роботи таких студентів: Рожкова Марія (ЕП 23 1/9), Лелях Владислава (ДЗ 22 1/9), Єрмакова Світлана (ЕП 23 1/9), Федорук Яна (ЕП 23 1/9) та Сиваш Софія (ДЗ 21 1/9). А приз глядацьких симпатій отримала робота Лелях Владислави.

Активно й креативно пройшов тиждень. А естафету було передано суспільним дисциплінам. Тож на студентів чекають нові цікавинки!