З Днем Збройних Сил України!

6 грудня країна відзначає День Збройних Сил України. Ми вітаємо усіх, хтo зі збрoєю в руках стoїть на стoрoжі України. Ви стали спадкoємцями висoкoї слави українськoгo кoзацтва, герoїв визвoльних змагань і перемoжців фашизму. Ви бороните рідну землю сьогодні, захищаєте незалежність рідної України.
До цього дня у коледжі пройшли засідання круглих столів, де студенти ділились своїми думками й враженнями щодо сили й непохитності наших захисників. А викладачі предмета «Захист України» та фізичного виховання запропонували студентам коледжу підготувати презентації. Їх, як ніколи було багато, цікавих і різноманітних. Визначено найкращі:
1 місце – гр.ЕПП 20 1/9, Віталій Харченко;
2 місце – гр. МЕТ 20 1/9, Ігор Андрєєв;
3 місце – гр. КТМ 20 2/9, Олег Широбоков.
Традиційно у коледжі в цей день проходили військово-спортивні змагання, але збройна агресія рф внесла свої корективи. Тому саме 6 грудня за ініціативи викладачів циклової комісії фізичного виховання й Захисту України стартував спортивний флешмоб «Сила й міць майбутніх захисників». Студентам необхідно записати відео віджимання від підлоги, показати свою силу й витримку. Чекаємо на переможця!