Майбутня професія – програміст!

З 13 лютого до 17 лютого у коледжі проходив тиждень ЦК 121 Інженерія програмного забезпечення.

Розпочався тиждень з вебінару з представниками компанії  FreshCode на тему: «Як влаштовані та працюють IT-компанії». Студенти коледжу дізналися багато цікавого про те, як працюють компанії, які займаються розробкою програмного забезпечення, про етапи життєвого циклу, які проходить програмний продукт під час розробки.

У вівторок, 14 лютого, також був наповнений цікавинками. Після занять в онлайн-форматі зустрілись вже майже випускники – студенти 4 курсу та новачки – студенти 1 курсу. Відбувся цікавий обмін досвідом. Студенти-випускники розповідали, які досягнення вони вже мають за фахом. Тож всі присутні мали можливість впевнитись у високому рівні підготовки старшокурсників, побачити створені ними проєкти. А ще першокурсники ставили багато запитань, на які отримували від старших товаришів повні й вичерпні відповіді.

15 лютого був проведений вебінар з нашими партнерами, представниками мережевої академії Cisco, на тему: «Розвиток професійних компетенція в галузі програмування та кібербезпеки з академією Cisco». Студенти дізналися про можливості професіного навчання та працевлаштування разом з корпорацією Cisco.

У четвер, 16 лютого, було проведено конкурс презентацій «Моя професія – програміст». Роботи були цікаві й різноманітні, та все ж визначено переможців:

1місце – Юсюк Анжеліка,  група РПЗ 21 1/9;

2 місце – Дамаскін Костянтин, група РПЗ 21 2/9;

3 місце – Борцов Максим, група РПЗ 21 2/9.

Дякуємо всім, хто долучився до тижня ЦК 121 Інженерія програмного забезпечення!