Мандруємо стежками спеціалізації «Електричні машини, електричні та електронні апарати»

Тільки-но закінчився тиждень спеціальності Економіка, а у нас нові цікавинки. З 10 квітня розпочався Тиждень спеціальності 141 ЕЕЕ спеціалізації «Електричні машини, електричні та електронні апарати». Ці п’ять днів, протягом яких студенти груп ЕМА мандрували стежками країни Електрика, видались дуже насиченими.
У понеділок група ЕМА 21 2/9 разом з класним керівником провели виховну годину «Моя майбутня професія – електромеханік». У вівторок відбулась конференція для випускників «Виклики та реалії сьогодення – захист курсових та дипломних проєктів онлайн», під час якої студенти ІІІ та ІV курсів спеціальності більше дізналися про процедуру проведення захисту
курсових та дипломних проєктів, мали можливість майстер-клас із захисту онлайн від викладачів та поставити запитання, які їх цікавили. Середа, четвер та п’ятниця пройшли під гаслом «Долучайся до інтелектуальних змагань»: вікторина «Охорона праці – запорука життя», брейн-ринг «Альтернативна енергетика – майбутнє нашої планети», олімпіада з Інженерної графіки «Колесо фортуни», гра-квест «Заплутаними стежками струму». Кожен зміг
знайти для себе цікаві івенти до душі.
А ще наші випускники груп ЕМА 19 1-2/9 відвідали Національний університет «Запорізька політехніка», де завжди радо зустрічають наших студентів, змогли ознайомитись з умовами подальшого навчання, визначитись з траєкторією отримання вищої освіти.
Тиждень об’єднав велику кількість однодумців, студентів та викладачів, які ще раз довели, що висока якість навчання від наставників та бажання й наполегливість студентів – це запорука подальшого успіху!