🎯 Військово-спортивні змагання «Наша Єдність – захист України!»

Наша Єдність – захист України фото 1
Наприкінці лютого в коледжі відбулись військово-спортивні змагання під гаслом «Наша Єдність – захист України!». Саме в лютому Україна відзначає День Єднання, який був заснований у 2022 році Президентом України з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, також у лютому ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, а 24 лютого всю Україну сколихнула підступна агресія рф – розпочалась повномасштабна війна. Студенти 2-3 курсів коледжу об’єднались під час військово-спортивних змагань, які проводились викладачами Захисту України та фізичного виховання, щоб продемонструвати розуміння єдності та цілісності України.

Програма змагань передбачала чотири локації:
– вікторина «Я знаю, я підтримую!» військово-патріотичного змісту;
– надання першої домедичної допомоги при переламі руки та транспортування пораненого «Допомога поспішає!»;
– змагання з дартсу «Уважно, влучно, дружно!»;
– стрибки у довжину «Подолай відстань» та «Гігантський стрибок!».


Змагання були відкриті хвилиною мовчання за загиблими, які віддали своє життя за незалежність та суверенітет України. У перегонах взяли участь 12 навчальних груп. До складу команд входили як хлопці, так і дівчата.


А переможцем стала команда групи ЕПП 22 1/9. Студенти ще раз підтвердили думку: ми – сильні, рішучі та незалежні, бо ми разом!