💻 Тиждень ЦК 121 Інженерія програмного забезпечення

З 12.02.2024  до 16.02.2024 у ВСП «Запорізький електротехнічний фаховий коледж НУ «Запорізька політехніка» відбувся тиждень ЦК 121 Інженерія програмного забезпечення. Було заплановано ряд заходів для студентів 1-4 курсів.

12 лютого був проведений вебінар з представниками мережевої академії Cisco на тему: «Ресурси Академії Cisco для професійного саморозвитку  ІТ спеціаліста», на якому студенти дізналися багато цікавого про можливості професійного навчання та працевлаштування разом з компанією Cisco.

13 лютого бажаючі долучились до вебінару з представниками компанії  FreshCode на тему: «Побудова кар’єри в ІТ», на якому студенти коледжу дізналися про те, як працюють компанії, що займаються розробкою програмного забезпечення,  як почати працювати в IT-сфері і опанувати актуальні в інформаційному просторі технології.

У середу 14 лютого було проведено конкурс презентацій зі спеціальності.
Призові місця посіли студенти:
1місце – Ліпчанський О.Е. РПЗ 22 2/9
2 місце – Варвянський І.О. РПЗ 22 2/9
3 місце – Гончаренко Я.В. РПЗ 22 1/9, Архипов І.Д. РПЗ 22 1/9

У четвер 15 лютого відбулася конференція на тему «Оптимізація бізнес-процесів за допомогою ERP-системи».  На конференції були висвітлені такі питання:
1  Що таке ERP-система, її використання
2  Історія ERP-систем
3  Ділова цінність, переваги та недоліки ERP-систем
4  ERP-компоненти (модулі)
5  Огляд популярних ERP-систем України

Студенти старших курсів показували свої проєкти, які демонструють найпростіші ERP-системи,  ділилися зі студентами молодших курсів досвідом навчання в коледжі.

Закінчився тиждень підбиттям підсумків!