Тиждень ЦК Галузеве машинобудування під гаслом «Непереможні, бо освічені!»

З 26 вересня до 1 жовтня в ВСП «Запорізький електротехнічний фаховий коледж НУ «Запорізька політехніка» відбувся тиждень ЦК 133 Галузеве машинобудування. Було заплановано ряд цікавих, змістовних та різнопланових заходів для студентів 1-4 курсів.

Розпочався тиждень з проведення екскурсії «Знайомство з професією» лабораторією «Технічне обладнання» для студентів першого курсу групи  КТМ 22 1/9. Вони ознайомились з існуючими методами механічної обробки деталей машин та їх можливостями, що зацікавило та підвищило інтерес студентів до обраної професії.

У вівторок 27 вересня відбувся онлайн-конкурс «3D-моделювання», в якому взяли участь студенти 3 курсу. Завданням конкурсу було створити тривимірну модель креслення. Студенти  продемонстрували свої навички роботи з 3D редакторами за зразком сучасного цифрового виробництва.

Призові місця посіли студенти:

1місце – Крамаренко Олексій, група КТМ 20 2/9;

2 місце – Безуглов Олександр, група КТМ 20 1/9;

3 місце – Войцеховський Віктор, група КТМ 20 1/9.

28 вересня відбулась ще одна цікава подія. Студенти випускного 4 курсу взяли участь в онлайн-олімпіаді «Кращий з предмета «Технологія машинобудування». За перше місце наполегливо боролись два студенти однак перемогу здобув і отримав звання «Кращий з предмета «Технологія машинобудування» студент групи КТМ 19 2/9 Бережний Єгор, а почесне  друге місце посів студент групи КТМ 19 2/9 Минка Антон.

У четвер 29 вересня було проведено конкурс «Найрозумніший» серед студентів 2 курсу. Найактивнішою та найрозумнішою виявилася студентка групи КТМ 21 1/9 – Катерина Железнова.

Закінчився тиждень підбиттям підсумків і врученням переможцям грамот!

ТАК ТРИМАТИ! НЕПЕРЕМОЖНІ, БО ОСВІЧЕНІ!