З любов’ю до рідної мови!

З 7 по 11 листопада в коледжі пройшов Тиждень ЦК українознавства та філології. Першим відбулося онлайн-засідання круглого столу «У музеї книги і друкарства». Потім студенти брали участь у конкурсі онлайн-інсценувань уривків з твору «Кайдашева сім’я». У рамках святкування Дня писемності та української мови  відбулася виховна година «У світі професій», а також літературно-мовознавчий брейн-ринг «Світ українського слова» та «Хіт-парад подкастів «Мова має значення».

Традиційно викладачі та студенти коледжу взяли участь в україномовному флешмобі – XXII Радіодиктанті національної єдності, текст якого викликав бурхливі емоції у кожного учасника.

Серед тижня відбувся захід «Запоріжжя літературне» з виставкою-презентацією  малюнків нашого рідного міста, декламуванням поезій запорізьких письменників та вікторина «Найдосвідченіший редактор». А завершився тиждень пісенним марафоном  «Меломанія», метою якого є популяризація українських пісень серед молоді. Дякуємо організаторам та учасникам за любов до української мови й рідної України!