🧮 Математика та природничі науки захоплюють!

Квітень для студентів коледжу став дуже насиченим різними подіями, Серед них наповнений активностями тиждень ЦК “Природничо-математичних дисциплін”. Розпочався він з хіміко-біологічного батлу між студентами першого курсу груп ЕМА та вікторини «Хімічний лабірит» для студентів груп ЕПП.

Другий день порадував цікавинками студентів групи ЕПС 22 1/9, які взяли участь у виховній годині «Піднімаємось у висоти: від авіації до космосу». Студени підготували доповіді з історії авіації і космонавтики, переглянули відео про розвиток космонавтики в Україні, зустрілися з випускником коледжу, який розповів про історію і сучасне застосування літальних апаратів: про уже так добре всім українцям відомі дрони.

Наступного дня проходили інтелектуальні перегони: олімпіада з фізики «Всесвіт знань» і мультипредметний тест з природничо-математичних дисциплін «Природничо-математичний виклик» для студентів перших курсів.

А ще протягом тижня відбувався фотоконкурс «Я і природничі науки навколо мене». Студенти спробували пояснити свою любов до природничо-математичних наук, спостерігаючи за явищами природи, шукаючи зв’язки між звичайними побутовими діями та науковими теоріями. Серед переможців:
1 місце – Олександр Ліпчанський РПЗ 22 2/9 (отримав найбільше сердець за своє фото про захід сонця);
2 місце – Анжеліка Юсюк РПЗ 21 2/9  (фото про нелегкий вибір в піцерії);
3 місце – Іван Цуканов КТМ 23 2/9 (підкорив усіх своєю безпосередністю на фото з квітами).

Ознайомитись з фото ви зможете за посиланням: https://padlet.com/atanketka/padlet-koaqg0wr7imm1ho7

Ще одна цікава активність студентів – інтеграція талантів «Математика і природничі науки: вірші, гуморески та музичні шедеври» – доводить, що в умовах, які постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до нових ідей і задумів, нових підходів і рішень. За цей тиждень було знайдено безліч талантів: пісня про Мітоз, вірші про математику, фізику та хімію, твір проза “Х та У – подорож до безкінечності”, фізика у звучанні фортепіано, брейк-денс, різні види експериментів та науковий гумор.

Ознайомитись з відео ви зможете за посиланням: https://padlet.com/atanketka/padlet-af5uyoh2via3hn5g

Студенти нашого коледжу просто неймовірні! Дякуємо всім учасникам та організаторам-викладачам ЦК природничо-математичних дисциплін!